Låna 25 000 kr utan UC

Låna 25 000 kr utan UC genom Merax kontokredit. Du ansöker enkelt med BankID och får svar inom 24 timmar. Välkommen att ansöka om ett lån på 25 000 kr.

 • Låna upp till 25 000 kr utan UC
 • Möjligt att låna även trots betalningsanmärkning
 • Ansök med BankID på 2 minuter

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 8 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2024-08-26

Krediten har 43,98 % rörlig nominell årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 1 120 kr per månad under 12 månader har en effektiv årsränta på 76,8 %. Det innebär en total kostnad för krediten om 3 440 kr. Löptid från 8 till 62 månader vid maximalt initialt uttag, lägsta möjliga månadsvisa återbetalning och inga ytterligare uttag.


varningstriangel högkostnadskredit

Detta är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna 25 000 kronor

Hos Merax kan man låna 25 000 kr utan UC och sedan använda krediten på ett flexibelt sätt. Våra lån är kontokrediter vilket innebär att man blir beviljad en kreditgräns som man sedan kan använda flera gånger. Kreditgränsen kallas ibland också för limit. Om du blir beviljad ett lån på 25 000 kr genom kontokredit kan du till exempel börja med att endast ta ut 10 000 kr och behålla resterande 15 000 kr som reserv att ta ut senare via Mina Sidor. Vi använder oss av Bisnode för kreditupplysningar och därmed kan du låna 25 000 kr utan UC.

Behöver du låna 25 000 kr på ett smidigt sätt? Då är Merax det perfekta valet för dig. Som en av de mest pålitliga och populära långivarna på marknaden erbjuder Merax flexibla lån utan UC och möjligheten att låna med betalningsanmärkning. Dessutom får du snabb behandling av din ansökan och utbetalning direkt när lånet beviljats. I denna artikel kommer vi att ta en närmare titt på hur Merax fungerar, fördelarna med att låna 25 000 kr hos oss och hur du går tillväga för att ansöka om ett lån. När det kommer till att låna pengar är det viktigt att välja en långivare som passar dina behov och erbjuder bra villkor. Här är några anledningar till varför Merax kan vara valet för dig.

Låna 25 000 kr utan UC

Att låna utan att göra en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen) kan vara fördelaktigt för dig som vill undvika att din kreditvärdighet påverkas negativt. Merax använder sig av alternativa kreditupplysningsföretag som inte registrerar förfrågningar hos UC, vilket innebär att du kan låna pengar utan att det påverkar dina framtida lånechanser hos andra som använder UC. Merax använder sig av Bisnode när du ansöker om att låna 25 000 kronor.

Låna med betalningsanmärkning

Många långivare säger nej till att bevilja lån om du har en eller flera betalningsanmärkningar. Hos Merax kan du dock ansöka om lån även om du har betalningsanmärkningar, förutsatt att du uppfyller övriga lånekrav.

Merax accepterar betalningsanmärkningar för kunder som i övrigt har en ordnad ekonomi och god återbetalningsförmåga. Det innebär att man kan låna 25 000 kr trots betalningsanmärkning då vi istället gör en helhetsbedömning av din ekonomi.

Snabb behandling av ansökan och utbetalning direkt

När du ansöker om ett lån hos Merax får du snabbt besked om din ansökan har blivit godkänd eller inte. Detta är särskilt fördelaktigt om du behöver pengarna snabbt, till exempel för att täcka en oförutsedd utgift. När din ansökan har blivit godkänd betalas pengarna ut direkt till ditt konto. Det innebär att du snabbt får tillgång till de pengar du behöver, utan onödiga väntetider.

Ansök om att låna 25 000 kr

Att ansöka om ett lån hos Merax är enkelt och smidigt. Följ dessa steg för att komma igång:

 1. Gå till Merax hemsida: Besök Merax webbplats och klicka på “Ansök nu” för att starta ansökningsprocessen.
 2. Välj lånebelopp och löptid: Välj det belopp du vill låna, i det här fallet 25 000 kr, och ange den löptid som passar dig bäst. Merax erbjuder flexibla löptider, vilket gör det enkelt att anpassa lånet efter dina behov och betalningsförmåga.
 3. Fyll i dina uppgifter: Ange uppgifter såsom personnummer, telefonnummer och e-postadress. Därefter behöver du ange dina inkomstuppgifter och vissa uppgifter om kostnader och befintliga skulder
 4. Identifiera dig: För att bekräfta din identitet kan du använda BankID som identifieringsmetod. Detta säkerställer att ingen annan kan ansöka om lån i ditt namn och att dina personuppgifter skyddas på bästa möjliga sätt.
 5. Ta emot pengarna: Efter att du har ansökt och godkänts kommer pengarna att betalas ut till ditt angivna bankkonto. Du kan då använda pengarna efter eget behov och återbetala lånet enligt de avtalade villkoren.

Återbetalning och kostnader

När du lånar pengar är det viktigt att ha koll på de kostnader och avgifter som kan tillkomma, samt hur återbetalningen fungerar. Här är några saker att tänka på när det gäller Merax lån:

 • Ränta och avgifter: Merax erbjuder konkurrenskraftiga räntor och har tydliga avgifter. Räntan är samma för alla kunder och du vet om vad lånet kommer kosta redan när du ansöker om det.
 • Återbetalningsplan: Merax erbjuder flexibla återbetalningsplaner som gör det enkelt att anpassa lånet efter din ekonomi. Varje månad ska du betala ett belopp motsvarande 8 % av utestående skuld, men alltid minst 500 kr. Det är alltid möjligt att göra extraamorteringar på din kontokredit.
 • Förlängning och amortering: Om du skulle behöva mer tid för att betala tillbaka lånet kan du ansöka om en betalningsfri månad. Det är också möjligt att amortera lånet snabbare om du vill bli skuldfri snabbare och spara på räntekostnader.
 • Betalningspåminnelser och inkasso: Om du inte betalar dina avbetalningar i tid kan Merax skicka betalningspåminnelser och, i värsta fall, skicka ärendet till inkasso. Det är därför viktigt att hålla koll på dina betalningar och kontakta Merax om du har problem med återbetalningen.

Sammanfattning – Lån 25 000 kr

Att låna 25 000 kr hos Merax är både snabbt och enkelt, vilket gör det till ett alternativ för dig som behöver pengar och vill undvika en kreditupplysning hos UC. Med möjligheten att låna även med betalningsanmärkning och snabb ansökningsprocess kan Merax hjälpa dig att täcka oförutsedda utgifter eller finansiera en investering.

Merax ansökningsprocess är enkel och smidig, och du kan ansöka om lånet direkt via vår hemsida. Genom att använda BankID kan du snabbt och säkert bekräfta din identitet och godkänna låneavtalet.

När det gäller återbetalning och kostnader erbjuder Merax konkurrenskraftiga räntor och förutsägbara avgifter, samt flexibla återbetalningsplaner som gör det enkelt att anpassa lånet efter din ekonomi. Om du skulle behöva mer tid för att betala tillbaka lånet kan du ansöka om betalningsfri månad, och det är också möjligt att amortera lånet snabbare om du vill bli skuldfri snabbare och spara på räntekostnader.

För att sammanfatta är Merax ett val för dig som behöver låna 25 000 kr smidigt. Med våra flexibla lån utan UC och möjligheten att låna med betalningsanmärkning kan du få det likviditetstillskott du behöver, även utan en perfekt kreditvärdighet.

Så om du är i behov av ett lån; välkommen att ansöka hos Merax och upptäck fördelarna med vår kontokredit!